Marco’s Kerstshow meer dan succesvol

marco de holl kerst showMet een pracht winterzonnetje werd zaterdag 12 december de kerstshow van Marco de Hollander en team georganiseerd. Een zaal vol fans van het Nederlandse lied waren vroeg naar Partycentrum Aardam in Ter Aar gekomen. De sfeer zat er direct goed in.

 

De show werd gestart met Show en Dans Orkest The Moonlights. Tijdens hun optreden kwamen ook diverse kerstnummers naar voren, waar het publiek van genoot. Ronnie Tober kwam vervolgens op het podium. Met zijn klanken kwam de zaal in beweging. En werd er volop meegezongen met de bekende hits zoals ‘Rozen voor Sandra’ en ‘Geweldig’. Vervolgens verscheen de Nachtegaal van Emmen op het podium. Janneke de Roo wist het publiek te raken met haar mooie muziek. Tijd om na al dat gefeest, de aanwezigen te laten genieten van een uitgebreid warm en koud buffet. Hier werd gretig van genoten. Volle borden gingen door de zaal en iedereen at z’n buikje vol.

Na het eten was het de beurt aan Marco zelf. Marco zelf gaf uiteraard een mini concert voor zijn trouwe fans. Zijn grootste hits werden luidkeels meegezongen, en was de dansvloer te klein, om iedereen bij het podium te krijgen. ‘Droomprins’, ‘Twee armen en een zoen’, en een eindeloze polonaise met de hit ‘Jij bent de leukste’, Marco straalde op het podium. Samen met zijn neefje Jayden zong hij ‘Mijn grote Kameraad’. “Hoogtepunt weer” aldus de vrolijke volkszanger.

Na Marco was het de beurt aan de populaire Hennie Weijmans. Dat de zanger veel fans heeft in Zuid Holland, bleek bij hun opkomst. De dansvloer was snel te klein, en werd er letterlijk meegezongen met hun hits als ‘Meisje ik ben een zeeman’ en ‘Geef me tien minuten van je tijd’. Maar aan het eind van zijn optreden, kwam de hit “Stamcafé”, voorbij, daarmee ging de zaal compleet uit zijn dak, en besloot hij het optreden met een grote polonaise.

Marco is na afloop dik tevreden. “Massaal kwamen de fans naar deze kerstshow toe, en daar ben ik maar wat blij mee”, aldus Marco. “Gelukkig is het Partycentrum uitgebreid en konden we dit jaar meer bezoekers verwelkomen, al ontkwam het niet om mensen teleur te stellen, want de show was weer week voor aanvang uitverkocht”.

Op 1 januari organiseert Marco de Hollander zij ‘Nieuwjaarsparty’. Dan treden in Partycentrum Aardam oa. De Dikdakkers en De Wannebiezz op. Kaarten daarvoor zijn nu te bestellen via 0172604016.