Mannenband KLUBBB3 zijn Jan Smit, Christoff en Florian Silbereisen.

klubbb3Op 8 januari verschijnt het album van de groep Klubbb3, die bestaat uit Florian Silbereisen, Christoff en Jan Smit. Het album is verkrijgbaar in zowel Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland! Volgens Schlagerprimeur krijgt de Duitse schlagerbranche krijgt er een heuse mannenband bij in 2016.
De drie muzikanten zijn met elkaar bevriend en ze kwamen samen met het idee om met elkaar wat te gaan doen. Er is dus geen manager of platenmaatschappij geweest die de drie bij elkaar heeft gezet. Het plezier staat op de eerste plek. De nummers die op het album “Vorsicht unzensiert!” zijn geschreven door Uwe Busse, die eerder al voor die Flippers, Roland Kaiser en Andy Borg schreef.
Het is niet voor het eerst dat het drietal samen zingt, in 2014 tijdens “Das große Fest zum Jubiläum” hebben ze gezamelijk “Drei Stimmen für Hallelujah” gezongen:

 

https://www.youtube.com/watch?v=Yitucqhqr7s