Madnes, Jett Rebel, Bökkers op Dauwpop 2016

dauwpop 2016Madness, Jett Rebel, De Staat, Fresku, Bökkers, Kadavar, My Baby, Lucas Hamming, Mr. Polska, Stepherd & Skinto, Ronnie Flex, Haevn, Birth Of Joy en Pierce Brothers. En als kleine surprise: 3FM dj Frank van der Lende zal het festival in Hellendoorn gaan presenteren.

De eerste headliner die ze bekend kunnen maken is de Britse band Madness. Baggy Trousers, Our House en One Step Beyond zijn nog maar een paar van de hits die Madness heeft geschreven. De Britten weten met een mengsel van Ska en Pop een ongekende energie vrij te maken. Elk optreden weet de band om te toveren tot een ongekend feestje. Het enige Nederlandse optreden van de band in 2016 is op Dauwpop!

Dauwpop is volgend jaar op ZATERDAG 28 MEI 2016!
Het toeval wil dat Hemelvaart volgend jaar op 5 mei valt. En op 5 mei vinden door het hele land Bevrijdingsfestivals plaats. Daar willen ze niet bij in het vaarwater zitten, vandaar dat ze Dauwpop eenmalig verplaatsen!

dauwpop 2016 aTickets kosten weer €47,50 per stuk (excl. servicekosten) en zijn te koop via de site ;  http://www.dauwpop.nl/tickets