KIMM ( dochter van Ton Koopmans / Gebr.Ko ) haalt B-Brave en Dave Roelvink naar Raamsdonksveer :

kimm 1Kimberly Koopmans ( dochter van Ton Koopmans / Gebr.Ko ) is met haar bedrijf KIMM goed aan de weg aan het timmeren en haalt op Valentijnsdag 2016 de immens populaire B-Brave en Dave Roelvink naar Evenementenhal Koloszaal te Raamsdonksveer voor haar Valentijns evenement Valentine Vibes.

 

Ook haar neef Bram Koopmans ( zoon van Gerard Koopmans / Gebr.Ko ) zal zich als DJ-Nickelbass presenteren aan het grote publiek.

“ omdat er bij ons in de omgeving vrij weinig wordt georganiseerd voor deze doelgroep leek het mij leuk om eens iets groots naar Raamsdonksveer te halen en samen met Koloszaal gaan we dat nu verwezenlijken , een droom komt uit “ aldus de dol enthousiaste Kimberly. Informatie op facebook pagina KIMM en op www.ticketpoint.nl

kimm 2