Kerstshow Janneke de Roo super geslaagd

janneke kerstshowAl sinds vele jaren treedt Janneke de Roo in de week voor Kerst op in Parc Sandur te Emmen. En ieder jaar weet ze weer meer mensen naar dit evenement te halen. Zo ook gisteren toen weer velen de weg naar dit schitterende vakantie park wisten te vinden. Vanaf 13.00 uur zet de (Kerst) sfeer er al goed in en werd er massaal de Stille Nacht gezongen.

Naast het Kerst repertoire was er natuurlijk ook ruimte voor de bekende nummers van Janneke de Roo. In de vier uur durende show kwamen alle successen langs. Als gast optreden was er ruimte voor Jeroen Stevens die het publiek wist te ontroeren en ook Marco Schouten was aanwezig en hij kreeg tijdens zijn optreden het publiek massaal aan het dansen. Kortom de Kerstshow van Janneke de Roo was er wederom een om in te lijsten met natuurlijk als hoogtepunt het duet met haar kleindochter. En de volgende editie staat al weer vast voor 2016. Op zondag 18 december 2016 zal Janneke de Roo wederom haar Kerstshow brengen in Parc Sandur te Emmen.