Kerstalbum Jan Smit bereikt Platina Status

jan smit kerst platinaGisteravond kreeg Jan Smit tijdens de opnames van RTL Late Night een echt kerstcadeau. Hij ontving uit handen van Humberto Tan een platina plaat voor zijn kerstalbum ‘Kerst voor Iedereen’. ‘Kerst Voor Iedereen’ kwam op 6 november uit. Na 18 jaar is er een gloednieuw kerstalbum van Jan Smit. “Ik vind het fantastisch dat mijn fans zo positief reageren op het kerstalbum en het binnen 5 weken de platina status heeft bereikt, en dan krijg ik ook nog platina uitgereikt in het bijzijn van onze Minister-President” aldus Smit.

 

‘Kerst voor Iedereen’ bestaat naast 8 kerstklassiekers ook 4 gloednieuwe kerstnummers die geschreven zijn door Jan Smit. Eindelijk kunnen we deze kerst luisteren naar 2.0 versies van ‘Stille Nacht’, ‘Kerstmis Begon Daar In Die Nacht’ en vele anderen.

‘Ik ben super trots op het eindresultaat van dit kerstalbum, een album wat eigenlijk niet mag ontbreken in mijn repertoire.