Vanavond naar Kerst met ballen XXL?

enorm by marita kmb grootHet Twentse muzikale kerstfeest ‘ Kerst Met Ballen XXL’ vindt vanavond plaats in Hangar 11 op Vliegveld Twenthe en wordt geregistreerd door RTV Oost, dat 2e kerstdag te zien is (22.23 uur).  Ben jij er vanavond ook bij? Aan de deur zijn nog kaarten verkrijgbaar.

Of; http://www.ticketmaster.nl/event/kerst-met-ballen-xxl-tickets/151827?language=nl-nl

enorm kerst hangar vanavondSpecial act zaterdagavond: The New Gospel Sensation!

De Twentse band Enorm beleeft zaterdag 19 december de jubileumeditie van Kerst met Ballen. Voor de tiende keer wordt dit muzikale kerstfeest gevierd. Na het succes van voorgaande jaren worden er dit jaar maar liefst zo’n tienduizend bezoekers verwacht. Daarom is gekozen voor een unieke locatie: Hangar 11, een enorme vliegtuighal op vliegbasis Twenthe. De broers Eric en Ronald geven aan dat Kerst met Ballen in de loop der jaren wel een enorme vlucht heeft genomen. Het geheim van hun succes? Ronald: “Wij zorgen voor het échte kerstgevoel, samen met elkaar kerst beleven tijdens een geweldige muziekshow. De saamhorigheid en de sfeer onderscheiden Kerst met Ballen van elk ander kerstfeest.” Broer Eric beaamt dat ten volle. “We gaan ook gewoon door, ook na dit jaar. Zolang het publiek Kerst met Ballen willen, blijven wij dit feest organiseren. Al komt er de laatste jaren wel steeds meer bij kijken.”

Lied voor onlangs overleden vader

Bijzonder moment voor de broers wordt in elk geval het lied dat ze speciaal voor hun onlangs overleden vader gaan brengen tijdens de show. Eric: “Ja, het is afwachten hoe dat gaat, hoe we daar zelf op gaan reageren. Maar pa heeft aan de wieg gestaan van ons succes. Dus is het voor ons een heel mooi gebaar om juist voor hem een lied ten gehore te brengen. En trouwens ook voor de overleden vader van de drummer van onze band. Kerst met Ballen wordt dit jaar extra speciaal, zeker weten. ”