Kees Plat komt met winterliedje

kees nieuw beginKees Plat , bekend als zanger/gitarist van de Tribute to the Cats Band, kent ook als solo zanger een goede bekendheid. In de afgelopen jaren heeft hij regelmatig van zich laten horen. Vele van zijn nummers staan nog regelmatig op playlijsten van de diverse radiozenders. Wat dacht je van “ Mijn Volendam” uit 2013 .

Halverwege 2015 kwam het succesvolle album A boy from nowhere uit. Een album met uitsluitend Engelstalige nummers. Maar naast Engels is Kee…s natuurlijk ook het Nederlandstalige niet vergeten.
In de R.V. studio in Tilburg is in alle rust gewerkt met als resultaat deze nieuwe single. EEN NIEUW BEGIN is de titel en een echt ‘wintersliedje’ en waarvoor Kees zelf zowel de tekst als de muziek heeft geschreven. Vanaf vandaag volop te beluisteren via je favoriete radio – via de streaming sites en te koop via de download portals en reguliere verkooppunten