Kaartverkoop info Toppers 2016

toppers 2016VRIJDAG 13 & ZATERDAG 14 MEI 2016 nemen de Toppers je mee terug naar de zorgeloze tijd van de DISCO. De 12e editie van ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’ met Toppers Gerard Joling, Jeroen van der Boom en René Froger! Het thema voor Toppers in Concert 2016 is ‘ROYAL NIGHT OF DISCO’.

‘DOLLY DOTS SPECIAAL VOOR TOPPERS IN CONCERT 2016 BIJ ELKAAR’
Tussen 1979 en 1988 scoorde de Nederlandse meidengroep de Dolly Dots maar liefst 24 hits binnen en buiten Europa, waarvan 11 singles de top 10 in Nederland haalden! Met hits als o.a. ‘Tell It All About Boys’, ‘Radio’ en ‘Love Me Just a Little Bit More’ veroverden Angela, Anita, Esther, Patty, Angéla en Ria de harten van vele jongens en meisjes. In 2007 kwam de groep voor drie daverende Reünieconcerten bij elkaar in een uitverkocht Ahoy. Na het overlijden van groepslid Ria Brieffies in 2009 stond de formatie nooit meer op het podium. Speciaal voor de concerten van Toppers in Concert 2016 komen ze nog één keer bij elkaar! Op en top jeugdsentiment bij de concertreeks Toppers in Concert 2016!
toppers 2016 grootSPECIALE FANVERKOOP

Maandag 14 december start de landelijke kaartverkoop maar voor degene die een Ticketpoint account heeft, heeft eerder kans; als vaste bezoeker vindt er een speciale fanverkoop plaats. Op ZATERDAG 12 & ZONDAG 13 DECEMBER vanaf 09.00 uur word degene in de gelegenheid gesteld als eerste toegangskaarten te reserveren!

CHECK JE TICKETPOINT ACCOUNTGEGEVENS

Om je ticketreservering spoedig te laten verlopen tijdens de Fanverkoop:  CONTROLEER NU ALVAST JE TICKETPOINT ACCOUNTGEGEVENS. Heb je vorig jaar een account aangemaakt tijdens de verkoop van Toppers in Concert? Reset je wachtwoord indien je deze vergeten of kwijt bent. Zo kan je tijdens de start verkoop direct zonder problemen jouw tickets boeken!
LET OP! Dit is uitsluitend bedoeld om je reserveringsproces tijdens de fanverkoop spoediger te laten verlopen. Je reserveert hiermee geen tickets.
Controleer hier »

TOPPERS FANZONE

Iedere middag vanaf 14 uur zijn alle Toppers Fans van harte welkom op de Toppers Fanzone gelegen net buiten het stadion op een speciaal evenemententerrein. De Toppers Fanzone wordt ingericht als groot horecaplein met diverse eet- en drinkgelegenheden en een fantastisch podium. Gedurende de warming up voor de concerten kan men genieten van diskjockeys en optredens van diverse artiesten. Het plein is gratis toegankelijk voor alle Toppers fans en is gelegen direct naast het stadion in het ArenA Park aan de ArenA Boulevard in Amsterdam. Kortom; begin je bezoek aan Toppers in Concert goed en kom ‘s-middags vanaf 14.00 uur gezellig naar de Toppers Fanzone waar het feest al vroeg gaat beginnen. Ontwijk de avondspits naar de Amsterdam ArenA en maak er een gezellige dag uit van! De Toppers Fanzone is geopend van 14.00 uur tot 19.00 uur, het moment dat de poorten van de Amsterdam ArenA open gaan.