Heel het café schiet uit zijn party…

CVDeJassenftDJCoenioHeelhetcafeschietuitzijnpanty_1Na het succes van “wat is hij lang” en “mag ik vanavond op jouw WIFI” komen de Jaskes (CV de Jassen) nu met “hèèl het café schiet uit zijn panty”. Een woordvoerder van CV de jassen vertelt: “In ons eigen gezellige Kruikenstad hebben wij samen met DJ Coenio onze carnavalskraker 2016 opgenomen. Tijdens dit carnaval schieten we met zijn allen uit onze panty.”

 

Schiet jij ook volledig uit je panty?

Tweet je foto met #heelhetcafeschietuitzijnpanty aan @cvdejassen, of post hem via Facebook op https://www.facebook.com/cvdejassen en laat zien hoe jij dat doet. Onder de origineelste inzendingen word een fantastische meet-en-greet verloot.

Deze nieuwe carnavalskraker wordt op vrijdag 22 januari feestelijk gepresenteerd bij Café de Slijterij aan de Heuvel 42 in Tilburg.