Gordon heeft nog lang niet alles verteld…..

gordon 25 jaarWat een ongekende reacties op mijn interview bij Jeroen Pauw, laat Gordon weten via Facebook.  Het verdriet van de afgelopen 5 jaar moest ik op deze manier verwoorden en uiten. Ik heb Rene van te voren gemeld dat ik dit zou vertellen en zijn reactie liet niets te wensen over, zoals ik hem kende dus. Ik sluit 25 jaar muzikale carrière af komend jaar en heb veel meegemaakt en ik heb niet eens 1 tiende verteld van wat allemaal is gebeurd en ga dat ook niet doen.

Maar een ding kan je van op aan en dat is de oprechtheid van de bedoeling. In de volkskrant van volgende week ga ik nog een stap verder om het daarna voorgoed af te sluiten. Ik ben diep geraakt door al die reacties van jullie en van sommige tot tranen geroerd. Van een in het bijzonder waarvan elk woord tot uit het diepst van mijn hart precies verwoord wat ik heb gevoeld.

gordon 25 jaarGordon maakt bekend dat zijn jubileum/afscheidsconcerten in het concertgebouw van Amsterdam muzikaal worden ondersteund door het geweldige Metropole orkest! Gordon; ‘Met dit orkest gaf ik in 1994 mijn allereerste concert in de rai in Amsterdam en hoe mooi is het dan om ook te eindigen met deze geweldige muzikanten die net nog een grammy nominatie in de wacht sleepten! Het beloofd een waar spektakel te worden en ik mag ook bekend maken dat Jim Bakkum, Gerard Joling, Willeke Alberti, Re-play en Andrè Hazes jr mijn gasten zullen zijn! Compleet volmaakt het einde is de titel van mijn laatste single die in september uitkomt en ook hier word ik begeleid door het metropole orkest!