Franky Falcon viert 25 jarig jubileum en brengt bijhorende cd uit.

FrankyFalconvoor25Al 25 jaar is Franky Falcon op de podia te vinden van zowel ons land als ook die van enkele zonnige oorden aan de Middellandse Zee. Uiteraard mag zo’n jubileum niet in stilte voorbijgaan en zeker niet als je sinds jaar en dag als “Feestbeest” bekend staat. Zo hebben collega artiesten als Marianne Weber, Jeffrey Heesen, Willem Barth, John de Bever, Henk Damen, Rinus Ponsen, Theo van Cleeff, en zeker niet te vergeten zijn zoon Jordy Falcon, hun bijdrage geleverd aan het grote jubileumfeest dat 12 december j.l. plaatsvond in De Ster in Nieuwkuijk.

Het feest dat geheel in het teken van het jubileum en de release van het prachtige album stond (via Rood-Hit-Blauw Produkties op de markt gebracht), was bijzonder succesvol, een volle zaal en een prachtige line-up deden deze avond tot in de kleine uurtjes duren!
De sympathieke en altijd goedlachse Franky Falcon (52) heeft al zijn hits dus verzameld op een CD dat maar liefst 24 liedjes telt. Een dik uur lang krijg je op en top (Brabantse) gezelligheid voorgeschoteld met nummers die allen uit het leven gegrepen zijn. De spreekwoordelijke lach en een traan komen ruimschoots aan bod op dit album dat, zoals ’t een goed feestbeest betaamt, uit z’n voegen barst door het geboden feestgehalte! Een kwart eeuw Franky Falcon samengepakt op een schitterend jubileumalbum. Een CD die je gewoonweg moét hebben!

TRACKINGLIST: 01.Jij laat me zien wat liefde is | 02.Niemand zal mijn tranen zien | 03.Alleen is maar alleen | 04.Mijn hart dat huilt | 05.Jij bent van mij | 06.Kijk eens in mijn ogen | 07.Jij alleen | 08.Mijn hoofd zou jou zo graag vergeten | 09.Ik heb niemand nodig | 10.Een leugen is geboren | 11.Ik wil jou nooit meer kwijt | 12.Jij was gister nog hier | 13.Onze kroeg (met Jordi Falcon) | 14.Vrij zijn | 15.Op zoek naar jou | 16.Wij zijn jong | 17.De brief | 18.Mijn eerste liefde | 19.Laat me met rust | 20.Mijn zomerliefde | 21.Bij elke mooie vrouw | 22.Ik dans met jou de Flamenco | 23.Zoveel dagen, zoveel nachten | 24.Als ik jou zeggen