Frank Smeekens brengt single ‘Kleine dingen’ nog eens extra onder de aandacht!

frank-smeekens-kleine-dinge‘Kleine dingen’ zo heette de allereerste track uitgebracht door de inmiddels bekende zanger ‘Frank Smeekens uit Tilburg’. Ter promotie van zijn nieuwe album (Zoals ik ben) wordt nu zo’n 15 jaar later deze track gepromoot door deze nog eens extra onder de aandacht te brengen bij de Lokale, Regionale en Landelijke Radio.
Als extraatje wordt ook de mooie kersttrack “Een heel gelukkig Kerstfeest” gelanceerd. Het nieuwe CD album van Frank Smeekens (Inmiddels overal verkrijgbaar!) kreeg de titel ‘Zoals Ik Ben’ mee. Op dit schijfje staan 13 prachtige Nederlandstalige liedjes inclusief de hierboven genoemde single ‘Zoals Ik Ben’ van Frank Smeekens is opnieuw zo’n een uitstekend Rood-Hit-Blauw product.
De CD ‘Zoals ik ben’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms.