EXTRA CONCERT TOPPERS OP 1e PINKSTERDAG 15 MEI

toppers 2016Goed nieuws voor alle Toppers fans! Naast 13 & 14 MEI komt er een extra concert Toppers in Concert 2016 de ‘Royal Night of Disco’ op 1e PINKSTERDAG 15 MEI. De vraag naar tickets is zo groot dat besloten is de verkoop voor het extra concert direct te starten. Vrijwel alle beschikbare tickets voor de concerten op vrijdag 13 en zaterdag 14 mei zijn uitverkocht. De aanhoudende vraag naar tickets overstijgt wederom alle verwachtingen!

 

Vele Toppers fans waren teleurgesteld over het feit dat zij geen kaarten konden bemachtigen en dat bijna alles zo snel was uitverkocht. ‘We blijven ons verbazen. Vroeger gingen we met één show in verkoop, de laatste jaren al met twee shows. Normaal zijn dan na ongeveer twee weken de eerste twee shows uitverkocht. Nu zijn er binnen één dag bijna twee ArenA concerten uitverkocht, dat is gewoon 9 keer de Ziggo Dome of Ahoy. Wij vinden dat alle trouwe Toppers fans in de gelegenheid gesteld moeten worden om ook de 12e editie van Toppers in Concert mee te kunnen vieren. Daarom nu al het extra concert op 1e pinksterdag’ aldus de Toppers.
VRIJDAG 13, ZATERDAG 14 MEI & 1e PINKSTERDAG 15 MEI 2016 nemen we je mee terug naar de zorgeloze tijd van de DISCO. De 12e editie van ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’ met Toppers Gerard Joling, Jeroen van der Boom en René Froger! Het thema voor Toppers in Concert 2016 is ‘ROYAL NIGHT OF DISCO’. De tijd van ‘Saturday Night Fever’, verlichte dansvloeren, spiegelbollen, plateauzolen en energieke, steengoede dansmuziek. Bezoek ‘The Best Disco In Town’ en ga mee terug naar de fantastische Jaren ’70 en ’80! De dresscode is GLITTER GOLD WITH A COLORFUL TOUCH OF DISCO!

De voorpret kan weer beginnen! Op zoek naar de leukste disco-accessoires! Die te grote glitterzonnebril, broek met wijde pijpen, plateauzolen, blinkende juwelen, Afro kapsels in fluorkleuren of dat korte glitter discojurkje….het kan niet ‘Over de Top’ genoeg!

Ook dit jaar tijdens ‘ROYAL NIGHT OF DISCO’ gaan we weer meezingen en swingen op de allergrootste meezinghits uit heden en verleden. De beste discoknallers vormen de rode draad maar zoals we bij Toppers in Concert mogen verwachten, worden ook de andere genres niet vergeten! Stel je vrienden, familie en collega’s maar alvast op de hoogte. De traditionele ‘avond uit’ van het jaar is weer in aantocht!

Tickets zijn nu verkrijgbaar via www.ticketpoint.nl en 0900-0088 (0.45c/pm). Met een aaneenschakeling van de allergrootste nationale en internationale meezingers gaan GERARD JOLING, JEROEN VAN DER BOOM en RENE FROGER, zorgen voor het meest ‘Over de Top’ discofeest van het jaar! Traditioneel zijn er diverse speciale gasten, waaronder de Nederlandse 70’s & 80’s meidengroep de DOLLY DOTS, top zangeres GLENNIS GRACE, 2 BROTHERS ON THE 4TH FLOOR en TOPPOP iconen AD VISSER & PENNEY DE JAGER! DIT MAG JE NIET MISSEN!