Emile Hartkamp en Norus Padidar vieren 10 jarig jubileum met Goldstar Music Productions

emile en nod10 jaar geleden richtte Emile Hartkamp en Norus Padidar samen Goldstar Music Productions op. Het team scoorde in de jaren die volgden vele hits waaronder ‘Daar sta je dan’ van René Froger, ‘Mijn naam is Jannes’ van Jannes, ‘Heb je even voor mij’ van Frans Bauer, ‘De Italiaan’ van Marianne Weber en nog veel meer liedjes die in vele zalen, kroegen en op feesten zijn gehoord en nog steeds worden gehoord.

 

Het jubileum wordt dit jaar o.a. gevierd met een samengesteld totaal pakket op maat voor alle artiesten. Goldstar Music opent hiermee letterlijk zijn deuren voor alle artiesten en muzikanten die met dit professionele team aan de slag wilt.

2016 beloofd op muzikaal vlak veel want zo wordt er op dit moment gewerkt aan o.a. een nieuw album van Jannes.

Voor meer informatie zie www.goldstarmusic.nl