Eerste kerstsingle voor Bert Zwier

Al bijna 10 jaar brengt Bert Zwier eigen nummers uit, maar nog nooit een kerstsingle. Door de nieuwe single ‘Gelukkig kerstfeest’ komt daar verandering in. Gezien de spanningen en aanslagen van dit jaar, vindt de zingende visboer het een goed moment om zijn eerste eigen kerstsingle uit te brengen.

 

“Ik heb nog nooit een kerstsingle uitgebracht en ik heb het ook gedaan met de gedachte: Vrede op aarde, geluk en gezondheid aan iedereen.”, legt Bert Zwier uit. Dit is tenslotte waar kerst om draait en het is de boodschap die we op dit moment allemaal wel kunnen gebruiken, na de gebeurtenissen in onder andere Beiroet, Parijs en Egypte.

De kerstsingle ‘Gelukkig kerstfeest’ is daarom een mooi, vrede vol nummer geworden, welke de visboer zelf heeft geschreven. Dat is ook iets nieuws, want er liggen al meer zelf geschreven singles klaar. Het is een nieuwe hobby geworden voor Bert. Een hobby waar hij erg goed in is, zo bewijst de single ‘Gelukkig kerstfeest’.