Dubbel S zonder T- 11 Jaar Hits

dubbel s zonder tWaarschijnlijk hebben er nog weinige van het duo Dubbel S zonder T gehoord. Maar in een groot gebied van Zuid-Nederland zijn ze zeker geen onbekende. Jaarlijks brengen ze met Carnaval hun feest single uit en meerdere malen waren ze te zien bij de diverse Carnavals programma’s op TV in Brabant. Dit jaar besloten ze een album uit te brengen met daarop de nummers vanaf 2006 t/m 2016
De éérste 2 feestnummers zullen met carnaval 2016 weer meerdere malen voorbij komen op de diverse radio zenders zoals Omroep Brabant enz…… We tippen dan ook van dit album de nummers 1. (Nog eentje dan ) en 2 ( Boemelen) voor de komende carnaval.
Betreffende de overige nummers is het alleen maar feesten de komende Carnaval Dubbel S zonder T – een duo , afkomstig uit Zundert, waar je de komende tijd niet omheen kunt !!