Dolly Dots, Glennis Grace & 2 Brothers On The 4TH Floor gasten van Toppers 2016

toppers 2016Goed nieuws voor alle fans van de Dolly Dots. De populaire diva’s uit de jaren 70 en 80 maken hun comeback als gastartiesten bij de Toppers, aldus de website van Boulevard.  Dat onthulde René Froger, Jeroen van der Boom en Gerard Joling vanavond in RTL Boulevard.

 

Dat de Dolly Dots hun rentree maken op de bühne is opmerkelijk. Kort na het overlijden van Ria Brieffies in 2008 maakten de overige vijf Dots bekend nooit meer als Dolly Dots te zullen optreden. “De familie van Ria is zo enthousiast dat ze het maar al te graag doen”, vertelt Gerard Joling aan de desk in RTL Boulevard. “Misschien gaat de dochter van Ria meezingen.”

De grootste hit scoorden de Dots in 1983 met de hit die nog steeds op menig feestje door de speakers klinkt, Love Me Just A Little Bit More. In 2007 kwamen de Dots ook al opnieuw bij elkaar. Toen gaven ze acht optredens tijdens De Vrienden Van Amstel en een eigen concert in Ahoy. Ook Glennis Grace en 2 Brothers On The 4TH Floor zingen volgend jaar een mopje met de Toppers mee.

Thema
Het is de twaalfde keer dat De Toppers de ArenA compleet op zijn kop gaan zetten. De zangers maakten vanavond meteen het thema van dit jaar bekend: Royal Night Of Disco. Dat betekent verlichte dansvloeren, spiegelbollen en hippe kleding. De diva’s kunnen niet wachten. “We zitten ieder jaar weer aan de keukentafel. Met een paar wijntjes erbij bepalen we dan het thema”, legt René Froger
uit.

Toppers In Concert vindt volgend jaar plaats op vrijdag 13 mei en zaterdag 14 mei. Op 14 december start de kaartverkoop.

toppers 2016 groot