DJANGO WAGNER VOLTOOIT KERSTACTIE OP BIJZONDERE WIJZE

django wagner blijf jijNadat Django Wagner eerder deze week al kerstpakketten bezorgde in Hengelo en Sneek, voltooide hij zijn ronde vandaag door de heer Van den Bor in Harderwijk en de heer Boshoven in Arnhem te verrassen met een rijk gevuld pakket. Tegen het einde van de dag had hij een verrassing in petto voor de cliënten van zorgcentrum Alphonsus in Helmond. Tot hun grote vreugde verzorgde de zanger daar een optreden voor de bewoners.

Django: “We kregen een heel bijzondere mail van mevrouw Wilma Sevenich, die hier werkzaam is. Eén persoon een kerstpakket gunnen vond zij een mooi initiatief, maar haar cliënten iets bijzonders te bezorgen in de vorm van een optreden, zou ze helemaal fantastisch vinden. Daarom hebben we dit gedaan en het was echt geweldig om te doen. Ik heb zelden zoveel blije gezichten bij elkaar gezien”.

Na de vele positieve reacties op zijn kerstsingle “Blijf Jij Na Deze Kerst Voorgoed Bij Mij”, die hij gratis beschikbaar heeft gesteld via zijn website, werd Django overspoeld met mails voor zijn speciale kerstactie, waarbij mensen iemand konden nomineren voor een door Django persoonlijk te overhandigen kerstpakket. Reden om dit vaker te doen? Django: “Nou, het smaakt wel naar meer moet ik zeggen. Het was prachtig om dit te mogen doen. Dus ja, wie weet?”.

Op de website van Django zal vanaf morgen in de loop van de dag een kort beeldverslag van deze dag te vinden zijn.

www.djangowagner.nl