DJANGO WAGNER SPEELT VOOR KERSTMAN

django wagner blijf jijDjango Wagner vervolgt deze week zijn speciale kerstactie. Vorige week al stelde de zanger zijn nieuwe kerstsingle Blijf Jij Na Deze Kerst Voorgoed Bij Mij voor iedereen gratis beschikbaar via zijn website. Deze week gaat hij persoonlijk langs bij prijswinnaars, die van hem een fraai kerstpakket krijgen overhandigd.

Na zijn oproep mensen te nomineren, die het verdienen om in deze donkere dagen voor Kerst eens in het zonnetje te worden gezet, werd hij overstelpt met mails waarin mogelijke kandidaten hiervoor door familie en vrienden naar voren werden geschoven. Uit de meer dan tweeduizend aanmeldingen, heeft hij vervolgens de winnaars gekozen.

Django: “Ik ben werkelijk overweldigd door de enorme hoeveelheid mails, waarvan een groot aantal diepe indruk op mij maakten. Deze week hoop ik een aantal mensen een net iets mooiere kerst te bezorgen met dit kerstpakket”.

Vanmiddag ging Django bij de eerste winnaar langs. Mevrouw Ankone in Hengelo, die tegelijk blij en verbaasd reageerde, toen ze de zanger voor haar deur zag staan. Later deze week zal ‘Kerstman’ Django Wagner nog meer mensen verrassen met zijn komst.

www.djangowagner.nl