DJANGO WAGNER GEEFT ZIJN NIEUWE KERSTSINGLE CADEAU

DJANGO WAGNER - Blijf Jij Na Deze Kerst Voorgoed Bij MijZanger Django Wagner heeft een nieuw kerstnummer opgenomen en vanaf vandaag is die voor iedereen gratis te downloaden vanaf zijn website. Een kerstcadeau voor iedereen dus. Het nummer, een vrolijke up-tempo, is getiteld Blijf Jij Na Deze Kerst Voorgoed Bij Mij en bevat een vette knipoog naar de klassieker ‘Rudolph The Red Nosed Reindeer’.
Daarnaast start Django een bijzondere kerstactie, die hij vanmorgen al aankondigde via een facebook bericht. De zanger gaat vijf mensen een fraai kerstpakket bezorgen. Iedereen kan vanaf vandaag iemand nomineren, waarvan hij of zij vindt dat die persoon dat heeft verdiend.

Django: “2015 was voor mij een fantastisch jaar. Ik mocht gouden platen ontvangen, mijn album Mijn Muziek Mijn Passie bereikte de eerste plaats en ik kreeg een Edison. Graag wil ik mijn geluk een beetje delen. Vandaar dit cadeautje voor iedereen en vandaar deze speciale actie”.

De actie start vandaag. Meer informatie hierover is terug te vinden op zijn website:
www.djangowagner.nl