DINNERSHOW DJANGO WAGNER UITVERKOCHT

django wagner dinnershow berBegin dit jaar gaf de populaire zanger Django Wagner voor het eerst een feestelijke dinnershow in een tent op het Kerkplein in Son en Breugel. Het succes daarvan smaakte naar meer en daarom besloot hij op dezelfde locatie opnieuw een dinnershow op poten te zetten. Deze show, die op zondag 17 januari zal plaatsvinden, is inmiddels volledig uitverkocht.

 

Uiteraard is Django zeer verheugd dat er zoveel belangstelling is voor dit evenement. Django: “We hadden natuurlijk alleen maar positieve reacties gekregen, nadat we dit voor de eerste keer hadden gedaan, maar dat het zo snel zou gaan, had ik alleen maar durven dromen. We gaan ons uiterste best doen om er, samen met de vakmensen van restaurant De Zwaan weer iets heel moois van maken.”

Django Wagner kijkt sowieso uit naar 2016. Onlangs maakte de zanger bekend dat er dan, kort na de zomer, ook weer een nieuw album van hem zal verschijnen.
www.djangowagner.nl