Ziekenhuisopname Bennie Jolink was spoed !!!

bennie jolinkIn het ziekenhuis waar Bennie Jolink ligt, is grote verontwaardiging ontstaan over een artikel in de Gelderlander en de reacties op Internet daarop. Bennie laat weten; “Die laatste lees ik niet, ik zou niet weten hoe dat moet, maar ik hoor het wel natuurlijk. Er wordt gesuggereerd dat ik hier een beetje lig te genieten van een luxe voorkeursbehandeling. Het tegendeel is waar! Vrijdagmiddag moest ik een interview met Trouw afbreken omdat ik onmiddellijk opgenomen moest worden in het ziekenhuis.

Dat was GVD nodig en niet voor mijn lol! Ik liep helemaal “vast” en was dodelijk bezorgd dat ik zaterdag niet in staat zou zijn om op te kunnen treden!

Ik ben het team van de longafdeling super dankbaar dat ze er alles aan gedaan hebben om mij zover op te lappen dat ik er nu vol vertrouwen heen ga en met behulp van adviezen, pufjes en pillen (doping, haha?) het optreden zal kunnen afmaken. Dat me dat veel moeite zal kosten, is het hele jaar al zo en daar lig ik nu niet wakker van.

Tot zaterdag, ONMUNDIG HEAVIG HØKEN! !!!!!!!!…… aldus Bennie Jolink