Bandleden Nederpop Allstars bekend.

nederpop allstar bandWeken lang werd er geheimzinnig over gedaan…. Wie zijn de bandleden van de nieuwe formatie ‘Nederpop Allstars. Het zou een band gaan worden met oud leden van o.a Borsato, Ten Sharp en Alderliefste. De Nederpop Allstars spelen alle hits én vergeten juweeltjes uit de Nederlandse popgeschiedenis. Van Golden Earring tot Hazes, van Doe Maar tot Kensington. Nu zijn de bandleden bekend;

 

De eerste is die deze week bekend is gemaakt is toetsenist/zanger Nick Bult. Nick maakte deel uit van gerenommeerde Nederlandse popgroepen als Ten Sharp en de René Froger Band. Daarna werd bekend dat bassist/zanger Robert Kramers ook bij de band kwam. Robert speelde in de Nederlandse popband Alderliefste die o.a. bekend is geworden door de samenwerkingen met Ramses Shaffy (Laat me/Vivre) en Paul de Leeuw (Une Belle Histoire/Een Mooi Verhaal). Leadzanger Martin van der Starre komt de groep ook versterken. Via het zingen in diverse coverbands, zoals jeWelste en De Edwin Evers Band, kwam Martin terecht in de studiowereld en werd hij sessiezanger van vele jingles en commercials (o.a. 3FM, Radio 538, Veronica, Q-Music, Sky Radio, RTL4 en SBS6). Dit jaar had Martin onder de artiestennaam Vanderstarre een radiohit met “Het Juiste Moment”, nadat dit nummer werd gebruikt onder de tv-commercial van Bovag. De volgende die de band komt versterken is Drummer/zanger Luc de Bruin, bekend uit o.a. de band Alderliefste. De laatste die in de band komt is Rob Winter. Rob is bekend uit de bands Toontje Lager, ‘Siberia’, Valentine en ( 20 jaar lang) Marco Borsato.

De Sterrenparade.