Aylon – Your Love

AylonYourLoveWebsiteAylon (Leo Brouwer) is op 22 februari 1961 geboren te Baarn en woont ondertussen samen met zijn vriendin in het prachtige Gelderse Ede. Aylon heeft een stormachtig leven achter de rug en is van vele markten thuis. Hij werkt o.a. in de bouw, is schilder, behanger en tevens succesvol als verkoper in de autobranche. Tegenwoordig werkt hij met veel plezier als vrachtwagenchauffeur.

 

Met zingen begint hij pas op late leeftijd als hij tijdens een bruiloft spontaan de microfoon pakt en het nummer “My Way” zingt. Zonder dat hij het weet, worden hiervan met een gsm opnames gemaakt. Deze opnames komen toevallig in het bezit van een producer die Aylon benadert om samen in de studio aan nieuw repertoire te werken.

Door de nieuwe geproduceerde orkestbanden stijgt het zelfvertrouwen van Aylon en wordt hij langzamerhand steeds vaker geboekt op feesten, bruiloften en partijen. Tevens werkt Aylon in deze periode als “Roadie” om zowel op als achter het podium meer ervaring op te doen. Hij ontmoet Ad Smit van “Smit Sound Service” die meteen zeer enthousiast is over de vocale kwaliteiten van Aylon en adviseert hem om zich verder te ontwikkelen en zanglessen te nemen.

Na zijn scheiding organiseert Aylon speciaal voor zijn kinderen een minishow voor circa 40 man in de Amsterdam Arena. Door zijn optreden in de Arena volgen al snel diverse boekingen in Almere waaronder op locaties als de Grote Markt, Le Baron en De Heeren van Almere.

Na een korte pauze door privéomstandigheden, besluit Aylon in 2015 om zijn eerste eigen debuut single op te nemen. Hij zoekt daarom contact met componist, arrangeur en producer Piet Souer van de Bolland Studio. Hierdoor ontstaat het prachtige, sfeervolle, ingetogen “Your Love”. Het liedje gaat over iemand die heel veel heeft betekend in zijn leven en hem heeft gestimuleerd om deze single uit te brengen.

Aylon de zingende vrachtwagenchauffeur uit Ede wil graag dat de mensen genieten van zijn muziek en zich realiseren dat ze niet alles alleen hoeven te doen, omdat er altijd wel iemand is die voor ze klaar staat.