Artiesten proosten op 2016

marco de holl persd witeEen nieuw jaar, dus tijd voor een groots feest! 01 januari gaat Marco de Hollander proosten op 2016. Dit doet hij niet alleen, maar samen met de grootste feestartiesten van Nederland: De Wanniebiezz, De Dikdakkers, ZUS, de Prinses van het levenslied Susanne Veldmeijer en natuurlijk Marco de Hollander zelf zullen het jaar goed inluiden. Maar als surprise komen er nog een aantal top artiesten optreden.

De zaal zal mooi worden aangekleed waardoor er een intieme en gezellige sfeer zal hangen. 01 januari zal een fantastisch en vooral exclusief feest zijn voor de liefhebbers van het Nederlandse lied. Er zijn zitplaatsen beschikbaar, maar onthoud: vol is vol! Om 19:00 uur gaan de deuren van Partycentrum Aardam (Kerkweg 18, Ter Aar) open en om 20:00 uur zal het feest van start gaan door middel van een proost op het nieuwe jaar. Kaarten zijn deze keer alleen in de voorverkoop te koop voor €12,50 per stuk. Bel voor kaarten snel naar: 0172-604016.