Ancora optreden bij RTV Oost Nieuwjaarsduik

ancora nwOp vrijdag 1 januari plonsen honderden enthousiastelingen in het frisse water van het Lageveld bij Wierden tijdens de RTV Oost Nieuwjaarsduik. Heb jij ook genoeg lef om het nieuwe jaar te beginnen met een frisse duik? Doe dan mee! De heren van Ancora gaan zorgen voor de muzikale omlijsting.
De deelname is gratis maar kom op tijd want vol = vol! Groepen vanaf 5 personen die het meest kolderiek, carnavalesk of komisch zijn uitgedost en die uiteraard de Nieuwjaarsduik daadwerkelijk gaan maken kunnen de prijs van € 250 winnen die RTV Oost beschikbaar stelt voor de gekst uitgedoste groep.
Maar er is meer te winnen… Tijdens de RTV Oost Nieuwjaarsduik staat er op het eiland een leeg biervat. De eerste Overijsselse 18-plusser(s) die het vat aan vaste wal brengt wint een vol vat bier dat ergens in 2016 leeg gedronken kan worden. Deze actie is mede mogelijk gemaakt door www.mijntoptent.nl.

De RTV Oost Nieuwjaarsduik zie je op 1 januari om 12.00 uur op TV Oost.

 

Gaat Ancora te water op 1 januari?

1 januari zal Ancora medewerking verlenen aan de nieuwjaarsduik 2016 te Wierden.  Zij zullen zorgen voor de muzikale omlijsting,
Maar…, als er 25 personen zich aanbieden die in een soort van verklede zeemannen of vrouwen het water inspringen, zullen wij in onze Ancora kleding deze groep volgen naar de bodem.