Bökkers in ‘De Wereld Draait Door’ bij meest bekeken video’s.

bokkers foto by Marita StegginkHet optreden van de Bökkers bij De Wereld Draait Door is één van de drie best bekeken optredens van 2015. Dat maakte het programma gisteren bekend.  Het best bekeken optreden was dat van de 12-jarige Rayan, die Hey Joe van Jimi Hendrix. Daarna komt het optreden van de Bökkers. Hendrik-Jan Bökkers is blij verrast door de tweede plek. “Het is gewoon hartstikke tof.

We hebben een ‘machtig grote achterban’ en zagen al dat het veel gedeeld werd op Facebook, maar dit is gewoon heel cool.”

Achterban groeit 

De achterban van De Bökkers breidt zich ook steeds meer uit. Vorig jaar stonden de Sallanders al twee keer in Amsterdam op het podium, één keer in de Kleine Komedie en tijdens de clubtour in Paradiso. Ook Groningen werd tijdens de clubtour bezocht.

“Je merkt dat we steeds meer groeien, ook naar het westen. Volgend jaar hebben gewoon een heel druk programma. We gaan al richting de negentig shows. Daar zitten bijvoorbeeld ook optredens in Noord-Holland of Brabant bij. Dat is een mooie ontwikkeling”, zegt Bökkers.

Het optreden

De Bökkers traden op 18 september op bij het tv-programma. Ze speelden daar het nummer: ‘Het is het mooiste as ze jong bint’. Bekijk hier het optreden bij De Wereld Draait Door.

Door RTV OOST, Foto Marita Steggink

Video;  http://dewerelddraaitdoor.vara.nl/media/346036