Henri van Velzen zet ‘Ik kan jou niet missen’ in een 2015 versie.

Henri van Velzen - Ik kan jou niet missen 2105Na zijn geflopte vakantie in Italië waardoor Henri van Velzen afgelopen zomer noodgedwongen knipogend heeft doorgebracht op zijn eigen ‘Bella Balkonia’, is het tijd voor een nieuwe single. Die feestelijke zomerse meezinger heeft het uitstekend gedaan trouwens en kreeg dan ook in menig hitlijst een leuke notering.

De 48-jarige olijke volkszanger stond zo’n dertig jaar geleden alweer voor het eerst achter de microfoon. Te beginnen bij de formatie Highway maar later gaat hij solo en neemt hij een album vol Hazes-covers op. Inmiddels is de Zwollenaar een graag geziene artiest op de podia door ons land, lanceerde hij de albums ‘Het Maakt Mij Niets Meer Uit‘ en ‘Lach Naar Het Leven’, verschenen diverse singles van hem, begeleidt hij artiesten op hun muzikale pad en is hij met zijn onderneming HvV-Entertainment betrokken bij diverse evenementen.

Na de singles; ‘4 Vrienden’ in 2013, ‘Dan Ga Je Maar’, ‘Bubi Bubi’ (met Herman Lippinkhof) en ‘Een Vriend Is Pas Een Vriend’ van vorig jaar, en het al gememoreerde ‘Bella Balkonia’ van afgelopen zomer, zet Henri van Velzen nu ‘Ik Kan Jou Niet Missen’ op single. Het nummer dat ook is te vinden op het in 2012 verschenen CD/DVD-album ‘Lach Naar Het Leven’, is net als ‘Bella Balkonia’ in een 2015-jasje gestoken. Relaties kunnen soms door een heel diep dal gaan maar als het echt goed zit, kom je daar samen sterker uit. Een fraai en melancholiek levenslied en door de volkszanger met de gebruikelijk passie wordt neergezet zoals het luisterpubliek dat van Henri gewend is!
http://henrivanvelzen.nl