45e Groots met een zachte G concert voor Guus

guus grootsTraditiegetrouw kondigt Guus rond deze tijd een voetbalconcert aan, maar dat zit er door de afwezigheid van Oranje op het EK dit jaar helaas niet in. Voor Guus is dit echter des te meer reden om tóch een extra concert aan zijn Groots met een zachte G reeks toe te voegen!

 

“Er zit maar één ding op” aldus Guus “en dat is zorgen dat we straks in Eindhoven een dusdanig groot feest gaan vieren dat we niet eens meer aan voetbal denken!” Het extra concert zal plaatsvinden op donderdag 9 juni 2016.

guus groots“Dat we niet meedoen met het EK is natuurlijk ónwijs zonde. Helemaal omdat het toernooi dit keer ook nog eens zo dichtbij is. Maar gelukkig hebben we Rio nog en ik weet zeker dat onze Olympische sporters het daar fantastisch gaan doen. Voor het zover is vieren wij straks eerst 4 dagen lang een Groots feest in het Philips Stadion. Ik heb er onwijs veel zin in!” aldus Guus. De zanger had al aangekondigd dat zijn Groots met een zachte G concerten komend jaar meer dan ooit de geuzentitel ‘Zomercarnaval’ zullen uitdragen. Guus: “Volgend jaar is de 11 e editie en 11 is het gekkengetal. Dat ga ik ongegeneerd gebruiken als een vrijbrief om alle toeters en bellen uit de kast te trekken haha. Groots wordt Gigantisch!”

Let op: de organisatie adviseert haar bezoekers dringend om uitsluitend kaarten via Ticketmaster.nl en Ticketsite.nl te kopen. De kaarten die andere sites aanbieden zijn niet alleen veel te duur, ook de echtheid kan niet gegarandeerd worden.

http://www.ticketmaster.nl/artist/guus-meeuwis-groots-met-een-zachte-g-2016-tickets/961343?brand=nl_guusmeeuwis2016&camefrom=modestus-banner-groot_met_een_zachte_g-060615-2&language=nl-nl