100 dvd’s Thomas Berge overreden op A27.

thomasbergebymarita145Een verloren lading met ruim 100 dvd’s van de uit Haaksbergen afkomstige volkszanger Thomas Berge heeft maandagmiddag voor flinke hinder gezorgd op de A27 tussen Lexmond en Noordeloos.
Mogelijk zijn de dvd’s, verpakt in folie, van een vrachtwagen gevallen. Al snel ontstond een file van zo’n vijf kilometer.

 

Samen met de politie is de ANWB druk bezig geweest om de schijfjes van het wegdek te rapen. Vermoed wordt dat de dvd’s van de 25-jarige zanger, voor onder de kerstboom besteld waren. Alle dvd’s zijn kapot gereden en in een container beland.

File
Na het incident werden twee rijstroken gesloten. Rond half één was de weg weer vrij voor verkeer, wel duurde het nog even voor de file was opgelost.

Bron Tubantia

 

Thomas is zich een hoedje geschrokken.

De dvd’s zijn waarschijnlijk van een vrachtwagen gevallen. Al snel ontstond er zo’n 5 kilometer file. Thomas schrok enorm van het nieuws. De zanger is gebeld door Rijkswaterstaat, of hij een aantal vragen wil beantwoorden voor onderzoek, want het was niet duidelijk of het per ongeluk is gebeurd of dat het om een bewuste actie ging.

“Ik schaam me een beetje, dat deze situatie is ontstaan”
“Ik schaam me een beetje, dat deze situatie bewust of onbewust is ontstaan”, zegt Thomas Berge tegen RTL Boulevard. “Het heeft een levensgevaarlijke situatie veroorzaakt en ik vind het heel vervelend dat mensen uren in de file hebben gestaan.” Thomas wil benadrukken dat hij hier niks mee te maken heeft. “Ik weet hier niks van. Deze dvd’s waren ook niet in mijn bezit, dat heb ik ook Rijkswaterstaat laten weten.”

Rijkswaterstaat wil volgens Thomas graag weten wie er achter deze actie zit. “Ze zoeken dit nu uit, zodat ze een bonnetje kunnen sturen voor de gemaakte kosten”, aldus Thomas.

Bron; RTL Boulevard.