ZEVENDE ALBUM VAN 3JS KOMT BINNEN OP… NO. 4

3JS_7_7Vanmiddag werd de nieuwe Dutch Album top 100 bekend gemaakt waar “7” binnenkwam op no. 4. Dit zevende studioalbum van 3JS werd daarmee ook het zevende album van 3JS dat een top 5 notering haalde de afgelopen 7 jaar. Opnieuw een bewijs dat deze populaire band bezig is aan het opbouwen van een glansrijke, langdurige carrière .

 

Vanavond zal 3JS optreden in DWDD, al waar ze hun single “Samen Door” ten gehore zullen brengen. Deze single is afkomstig van het album “7”.

De komende maanden zullen 3JS veelvuldig te zien zijn in de Nederlandse theaters. Van 9 tot 24 december met hun kerst programma “Acoustic Christmas” en van 3 februari tot 20 mei met hun zevende theatertoer die is opgebouwd rond hun album “7”. Voor meer info en tour data check www.3js.nl