Zanger John Stevens is terug van weggeweest!

John Stevens evelienNa een periode van muzikaal experimenteren, met en zonder band, werd al snel duidelijk dat John Stevens een grote voorliefde had voor het Nederlandstalige lied. In samenwerking met schrijver en producer Martin Sterken werd John zijn debuutsingle in januari 2006 uitgebracht. ‘Kies je voor mij’ was het begin van een solocarrière en een droom werd werkelijkheid.
De jaren erna vonden een tiental singles hun weg naar diverse radiostations met als grootste klapper in 2008 Je maakt de remmen in me los. Na jaren van optredens was het even tijd voor een time-out.
Goed nieuws voor de liefhebber van het Nederlandstalige lied. Na een afwezigheid van 2,5 jaar, is de gangmaker van elk feest weer terug van weggeweest. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en voor John is er geen leven zonder muziek. ‘Evelien’ is de nieuwe single van John Stevens, Evelien is een roodharige dame die menig mannenhart sneller laat slaan.
Deze single komt uit op het label Shampoo records en is te vinden op de bekende downloadportals.