Zanger Grad Damen begint een Tattoo studio.

grad damen van de avond makenDe basis is bijna klaar, morgen gaat zanger Grad Damen met de muur en de vloer verder. Het gaat hier over de vloer van zijn eigen Tattoo shop in Heusden. Al een hele tijd laat Grad ziet dat hij vaak mooie tattoo’s zet bij mensen. Nu werd het tijd voor een mooie eigen shop. Grad Damen laat aan De Sterrenparade weten dat deze opening zal zijn op 4 december a.s. (op zijn verjaardag) .

Omdat Grad ook een grote vuurwerk winkel op deze locatie heeft, zal een spetterende en knallende opening dan wel niet uitblijven. Het bedrijf ( Van Gastel Vuurwerk ) bestaat dan 25 jaar en ook dat zal gevierd worden!

Een jarige zanger, een eigen Tattoo shop, 25 jaar vuurwerk winkel…. Dat gaat vast een groot feest worden aan de Grotestraat!!!

4 december 2015
Grotestraat 10
Heesbeen gem.Heusden

 

Door De Sterrenparade.