William Burg komt met eigen TV serie “Echte ware liefde”

william burg tvDe Bossche zanger William Burg timmert hard aan de weg op muzikaal gebied. Hij lanceert de ene na de andere single en deze scoren steeds hoger in de hitlijsten. William is een druk bezette man, die naast zingen ook nog een aannemersbedrijf runt en veel aandacht besteed aan zijn familie en vrienden.

Om zijn fans ook eens een kijkje te geven achter de schermen heeft William in samenwerking met Cliphuis.nl een eigen 9-delige TV serie opgenomen.
Vanaf 7 en 8 november gaat deze serie “Echte ware liefde” van start op TV en internet. Per aflevering komen zaken in beeld zoals het opnemen van een single, zijn fanreis naar Turkije, maar ook hele persoonlijke dingen zoals het zetten van een belangrijke tatoeage. Aan de serie werken zijn vrouw, crew, vrienden en familie mee die de kijkers ook een kijkje in hun leventje gunnen.
Inmiddels zijn bijna alle afleveringen opgenomen en wordt de laatste hand gelegd aan de montage hiervan. Cliphuis.nl is geen onbekende producent in de muziekwereld en is samen met William dit avontuur aangegaan. Om de serie te kunnen maken zijn er een aantal professionele mensen ingehuurd en denkt het gehele team een mooi product gemaakt te hebben. Benieuwd naar de wereld van William Burg? Kijk dan vanaf komende vrijdag 18.00 op het youtube kanaal van Rood-Hit-Blauw