Wilfred brengt door Fred Coenders en Leo Nardell geschreven single uit

Wilfredvoorz gaVandaag is de CD presentatie “Ga met me mee” van Wilfred Belles. Het nummer is geschreven door Fred Coenders en Leo Nardell, de opnames waren in de studio van Manfred Recordings te Etten-Leur en de plaat komt uit onder Rood-Hit-Blauw. Er komen deze avond tal van artiesten optreden o.a. Leo Nardell, Tino Martin, Ramon Beense, Ronald Engel, Manon Stokman, Robin Razz, en vele andere , waaronder twee mysteryguests.

CD zal uitgereikt worden door een bekende Nederlandse zanger. De avond wordt gepresenteerd door niemand minder dan Ivo Franklin. Locatie: Grandcafé Cinetone Duivendrechtsekade 85 – Amsterdam
De geboren Haarlemmer Wilfred Belles is ruim vijf en twintig jaar geleden begonnen door mee te doen aan een talentenjacht, Niemand minder dan de tekstschrijver van Gerard Joling (kees Koek) zat in de jury en het was voor kees Koek al snel duidelijk dat Wilfred talent had met zingen, een man met een mooie stem !