Wie ontvangen de eerste Koos Alberts Awards?

koss alberts awardsZondag 17 januari 2016, zullen de eerste Koos Alberts Awards 2015 worden uitgereikt. Dit zal plaatsvinden tijdens de tv opnamen van Toppers van Oranje in de A9 Studios te Uitgeest.

koss alberts awards

 

 

 

 

Populairste zanger; Django Wagner, André Hazes Jr, Henk Bernard, Peter Beense, of Willem Barth. Populairste zangeres; Antje Monteiro, Mieke, Samantha Steenwijk, Sieneke of Tamara Tol.Populairste Groep / Act ;  Ancora, De Roelvinkjes, Gebroeders Ko, Gents of Stad & Land.Populairste single;  Henk Dissel, John de Bever, John West, Tino Martin of Vinzzent. Populairste album; Frank van Etten, Frans Duijts, Jaman, Jannes of Roy Donders.

Click op onderstaande link en breng je stem uit! http://www.koosalbertsawards.nl/?page=stemmen