Wesly Bronkhorst presenteert zijn nieuwe album ‘Op weg’

wesly bronkhorst op weg“Voor mij spreekt het voor zich dat mijn trouwe fans als eerste mijn nieuwe album live kunnen horen!” De Amsterdamse zanger heeft ontzettend veel zin in de speciale release, zaterdag 21 november in het Rosarium, Amsterdam. “Ik heb hier zo hard aan gewerkt. Mijn droom komt uit: op ‘Op weg’ staan alleen maar liedjes die heel dicht bij mij staan.

Nummers die al jaren in mijn hoofd zitten, en ik nu op heb kunnen nemen omdat ik dit album in eigen beheer uitbreng. Dat voelt zó goed. Ik ben benieuwd naar de reactie van mijn fantastische publiek. Ze volgen mij door het hele land. Waar ik ook optreed, ze staan er altijd weer vol zin en enthousiasme. Dat vind ik zo bijzonder en inspirerend!”

Voor ‘Op weg’ werkte Wesly samen met diverse bekende en minder bekende mensen. “Alle nummers zijn live ingespeeld door geweldige muzikanten. Ik ben een gewone jongen, en dat vertaalt zich ook in mijn muziek. Daarom vind ik het belangrijk om met verschillende mensen te werken voor het beste eindresultaat. Juist niet-muzikanten kunnen verfrissende ideeën hebben. Zoals mijn eigen manager Raymond de Bruijn.”

Samen met hem schreef Wesly onder andere het nummer ‘Onze kinderen’. “Dit liedje is echt heel speciaal voor ons allebei. Mijn dochter en zijn zoons zijn de inspiratie voor de tekst. Ik
hoop dat dit voor mensen met kinderen herkenbaar is. Onze liefde voor hen is oneindig, een gevoel dat met niets te vergelijken is.”
De zanger werkte ook deze keer samen met zijn vaste producer Manfred Jongenelis. “Zijn input waardeer ik enorm.” We vormen een hecht en creatief team. Dat werkt te gek! Teksten komen onder andere van Pierre Kartner, Tony Neef, Piet Twint en Bram Koning.” Het merendeel van de 16 liedjes op het album hebben het duo Bronkhorst & De Bruijn zelf geschreven.

Zaterdag 21 november is het dan zo ver: de speciale Fans & Friends dinnershow in het Rosarium. “Dat wordt een hoogtepunt waar ik enorm naar uitkijk,” vertelt de Amsterdammer enthousiast. “In mijn eigen stad optreden, helemaal te gek! De setting met zo’n diner is zo intiem. Heel leuk en waardevol om op deze manier in contact te zijn met mijn fans. En vooral supergezellig. Het dak gaat er af, dat weet ik zeker!”
De afgelopen dagen zette Wesly samen met zijn team de puntjes op de i. “Ik ga flink uitpakken,” verklapt de zanger.

Het album is vanaf 20 november te verkrijgen.
Meer Wesly? Kijk op: www.weslybronkhorst.nl