VROEGE VOGEL TICKETS DUTCH VALLEY UITVERKOCHT

dutchvalleyZojuist maakt de organisatie van Dutch Valley bekend dat de vroege vogel tickets van het gezelligste feest van Nederland gisteren binnen 2 uur hun weg vonden. Daarmee werden de verwachtingen van de organisatoren ruimschoots overtroffen. Projectleider Rob Bout is er beduusd van: ‘ Dit hebben we niet eerder meegemaakt en zijn blij verrast met vertrouwen dat de fans in het event stellen.

Vorig jaar deden hetzelfde aantal vroege vogel tickets er ruim 4 weken over om van de hand te gaan. De mailbox zit vol berichten van fans die misgrepen. Aan hun verzoek om extra vroege vogel tickets aan te bieden zullen wij niet voldoen maar voor een volgende editie biedt voorinschrijving wellicht een oplossing’.

Verkoop reguliere tickets gestart

Het record waarmee de vroege vogel tickets zijn verkocht en het bordje uitverkocht op de website impliceert direct de start van de kaartverkoop van reguliere tickets van Dutch Valley. Later in het jaar zullen ook VIP tickets aangeboden worden en de eerste namen van de line-up van Dutch Valley worden in Januari bekend gemaakt. Volgens Bout staat de fans op 20 augustus weer een unieke dag te wachten: ‘ Ieder jaar proberen wij de verwachtingen van de bezoekers te overtreffen. Een geweldige sfeer, meer show, meer entertainment, nog meer tot de verbeelding sprekende podia, alle populaire muziekgenres en natuurlijk meer dan 100 Nederlandse top acts. Daarmee bieden we heel veel waar voor een kaartje. Waar betaal je deze zomer nog geen 40 cent per optreden van je favoriete artiest en ontvang je 10 uur lang feest en gezelligheid op de koop toe?’.