Videoclip John de Bever trekt ruim miljoen kijkers!

john de bever lachHeel Nederland blijkt volkomen in de ban van de hit ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ van John de Bever. En die lach krijgen we voorlopig inderdaad niet meer van zijn sympathieke gelaat, want de bijbehorende videoclip is inmiddels ruim een miljoen keer bekeken op Youtube én het aantal viewers blijft toenemen!

 

John de Bever is even blij als verrast met het grote, nationale succes. Na de release vorige week van zijn weergaloze duet ‘Dat Is De Liefde’ met Marianne Weber lijkt hij muzikaal Nederland nu definitief te veroveren.

Kenners hadden het overweldigende succes van het swingende nummer al zien aankomen. Het mysterieuze intro wordt gevolgd door een pakkende gimmick (‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’) en klanken waar alle feestminnende landgenoten meteen van in de stemming komen.

‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ is populair bij alle doelgroepen en leeftijden, wat ook blijkt uit het bijzonder grote aantal viewers!