Vet Coole Sint Show.

piet diego &Diego, de Coolste Piet van Nederland & Bart Juwett, dé leukste kinderentertainer presenteren de nieuwste sinterklaasvoorstelling: Vet Coole Sintshow! Een complete sinterklaasshow met Diego, Bart Juwett, Sinterklaas en veel Pieten. Deze doldwaze show vol grappen en grollen wordt een groots spektakel.

Diego, de Coolste Piet van Nederland, klimt op het podium en zingt zijn bekende maar ook zijn nieuwste liedjes. Dat wordt meezingen en -swingen geblazen.

Diego zingt met de kinderen bekende en nieuwe liedjes. Er dansen Danspieten mee! En ook in de zaal mag natuurlijk mee gedanst en gezongen worden. Nog snel de laatste voorbereidingen voor de ontvangst van Sinterklaas treffen. Diego zorgt voor muziek en Bart voor gezellige ballonnenfiguren. Daarna denkt Bart dat het leuk is om Sinterklaas te laten verdwijnen. Onder protest van Diego en de kinderen laat hij toch Sinterklaas verdwijnen…. Althans… is Sinterklaas wel echt verdwenen.

Hoe het allemaal afloopt dat moet je komen kijken hoor !