TINO MARTIN KOMT MET EEN PRACHTIGE KERSTSINGLE!!

Tino_Martin_ Kerstsingle hoes voor“MIJN EERSTE KERST ZONDER JOU” is de prachtige kerstsingle waarmee TINO MARTIN een voor hem toch al geweldig jaar afsluit. Een cadeautje voor zijn trouwe fans en wellicht ook een kennismaking voor vele nieuwe fans. Het oorspronkelijk Italiaanse nummer, werd geschreven door Eros Ramazotti en in het Nederlands vertaald door John van Katwijk.
De productie was wederom in handen van Justin Pieplenbosch en werd opgenomen in Studio One in Enschede. Bij de start van 2016 zal begonnen worden met nieuw materiaal voor een volgende single en album en uiteraard zal hij druk zijn met het samenstellen van een nieuwe theatershow die groots gelanceerd zal worden met een concert in de Heineken Music Hall.

Bijgaand  de TINO MARTIN showreel, waarin is samengevat de hoogtepunten van 2015.

Studio One bedankt al zijn relaties voor de prettige samenwerking in
het afgelopen jaar en kijkt uit naar vele nieuwe hoogtepunten.

RTV Promotie Nel van Olm 0622949762

www.tinomartin.nl