SterrenGala 2015 Marco de Hollander geslaagd!!!

marco de holl 1Marco de Hollander kan terugkijken op een zeer geslaagde editie van het Hollandse SterrenGala 2015. Met een record aantal verkochte kaarten stonden zaterdag 31 oktober de grootste artiesten op het podium van de compleet uitverkochte sporthal de Vlinder te Ter Aar. Het publiek kwam uit het gehele land en de touringcars stonden rijen dik voor het complex.

 

Radio NL dj/ presentator Hessel Wijkstra zorgde tijdens de inloop van de feestavond voor gezellige muziek waardoor de sfeer er al direct in kwam. Tevens praatte Hessel Wijkstra op eigen professionele, humoristische manier de avond aan elkaar. Perry Zuidam beet het spits af met een geweldig optreden. Vervolgens was het de beurt aan Frank & Mirella. Hun hits werden door iedereen meegezongen en samen met gastheer Marco de Hollander zongen zij hun duet ‘Een oude zeeman’.
Rond 22.00 uur vond de officiële uitreiking plaats van Marco’s nieuwe album “Lachend door het leven” door niemand minder dan collega Henk Bernard. Na de uitreiking verzorgde Henk Bernard een formidabel optreden.
marco de hol 3Als speciale gast begeleide Clown Bassie met zijn mondharmonica Marco bij het toepasselijke lied “Een clown met zijn mondharmonica”. Ria Valk wist er een feestje van te maken en zong onder andere haar hit “Worstjes op haar borstjes” waarmee zij de gehele zaal in de polonaise zette. Vervolgens was het weer aan Marco de Hollander zelf om het feest compleet op zijn kop te zetten, de sporthal veranderden in één feestende massa!

Corry Konings kwam in een warm bad terecht, het publiek zong uitbundig mee met haar grote hits. Stef Ekkel mocht de avond afsluiten en liet nog 1 maal iedereen uitbundig meelallen met zijn feestknallers waaronder “de Woonboot” en “Waarheen, waarvoor”.

Na afloop was Marco maar wat trots op het geslaagde feest. “Het was fantastisch. Al mijn collega’s die hier hebben gestraald en de overweldigende reacties van het publiek. Ik ben super blij!”. Volgens Marco de Hollander is het Sterrengala voor iedereen steevast een hoogtepunt. “Ieder jaar proberen we er weer een feest van te maken en dat is ook dit jaar weer gelukt, op naar 2016!”