Ruud Barell neemt nieuwe single op bij Emile Hartkamp (Goldstar)

Ruud-BarellVDe Utrechtse volkszanger Ruud Barell zit al meer dan een kwart eeuw in het artiestenvak. Als 16-jarige stond hij al op de podia. Samen met zijn vader traden ze destijds op als de Everly Brothers van Hollandse bodem. Wat later brengt hij de singles ‘Hé meid’, ‘Laat mij maar gaan’ en ‘Ma belle amie’ op de markt.

Toch neemt hij afstand van het artiestenbestaan om ruim baan te geven aan zijn te stichten gezin. Zanger Ruud, zoals hij zich tot dan toe noemde, hing de microfoon aan de wilgen, hij trouwde en kon zich gaan richten op het vaderschap. Als dat een aantal jaren later gesetteld raakt, begint het toch weer te kriebelen.
Terug op de podia noemt hij zich sinds zijn comeback in 2013, Ruud Barell. Singles als ‘Dansen met z’n twee’ en ‘Als je mij verlaat’ verschijnen. Hierna komt de zanger in contact met Ronald Visch. Ruud tekent vervolgens bij Rood-Hit-Blauw Produkties en duikt hierop de studio van Emile Hartkamp in. De in 1970 geboren Utrechter is zeer content met de release van zijn bijzonder aanstekelijke en feestelijke single ‘Moet Ik Je Verder Nog Iets Zeggen’. Samen met het nieuw gevormde team rond zijn persoontje, bestaande uit Emile Hartkamp, Noris Padidar, RHB en Score Promotions, kijkt Ruud Barrell vol vertrouwen uit naar de toekomst én de reacties op deze onvervalste meezinger ‘Moet ik je verder nog iets zeggen’…
De CD single ‘Moet ik je verder nog iets zeggen’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is binnenkort op diverse televisiestations en Youtube te zien.