RONNIE VAN BEMMEL nieuwe single LAAT ME

ronnie van bemmel laat meNa de singles ‘Voor Niets’ en ‘Als Ik Nog Een Keer Zou Trouwen’ verscheen afgelopen mei van de Utrechtse volkszanger Ronnie van Bemmel het album ‘Iemand Anders’. De liefst 15-tracks tellende CD, opgenomen en geproduceerd door Frank Verkooyen en destijds gepresenteerd in Stadion Galgenwaard, herbergt een gevarieerd aanbod van stijlen;

 

Van de polonaise tot disco, van ballad tot gezellige wals en van reggae tot meezingers voor in de kroeg. Kortom voor elk wat wils en uiteraard allen voorzien van de zo herkenbare sound van de in 1965 in Jutphaas geboren Ronnie van Bemmel.

‘Laat Me (Lachen En Leven Met Jou)’ is de 3e single van het onlangs verschenen en erg goed ontvangen album ‘Iemand Anders’: “We zijn heel lang op zoek geweest naar een opvolger van de in 2009 verschenen single ‘Jamie’ welke het destijds landelijk erg goed heeft gedaan”, aldus Ronnie. “Met de single ‘Laat me’, net als ‘Jamie’ een pakkend, vrolijk en energiek nummer, denken we nu een waardig opvolger te hebben gevonden”. Hervé Villard ‘s ‘Reviens’ werd naar het Nederlands bewerkt tot ‘Laat Me (Lachen En Leven Met Jou)’. Deze nieuwe single van Ronnie van Bemmel, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, bevat tevens de karaokeversie van ‘Laat me’ en het liedje ‘Foto van vroeger’. “We hopen dat ‘Laat me’ net zo succesvol mag zijn als ‘Jamie’ destijds”, zo laat Ronnie tot slot weten.