Robin de Levita, John Ewbank & Marco Borsato presenteren een nieuwe Nederlandse musical in 3D

sky marcoHet prachtige en indrukwekkende verhaal over het meisje Sky is vanaf april 2016 in Theater Amsterdam te zien.

 

Het verhaal neemt je mee in het leven van een 16-jarig meisje
Een meisje dat de nodige uitdagingen tegen komt op school en via internet. Een meisje dat haar vader jong verloren heeft en zich niet begrepen voelt door haar moeder. Een meisje dat in de bloei van haar leven een vreselijk besluit neemt.

Sky neemt je mee in haar droomwereld
Door 3D en computerbeelden ervaar je haar dromen alsof je er onderdeel van uitmaakt. Je reist met haar mee naar een ‘Alice in Wonderland’-achtige omgeving, waarin alle elementen uit haar leven terugkomen. Haar uitdagingen, haar vader, haar beste vriend. Ze loopt weg van het leven en komt weer terug. Om uiteindelijk haar puberteit te doorstaan. De rups wordt een vlinder…

In deze musical slinger je heen en weer tussen realiteit en droom
Maar ook tussen emotie en verrukking! Je wordt meegesleurd in een visueel en theatraal spektakel waarin op wereldniveau gedanst wordt op choreografie van het bekende danspaar Keone en Mari Madrid. Je herkent de muziek van Marco Borsato en John Ewbank. Een musical met emoties die je als tiener én als ouders raken en aan het denken zetten.

Robin de Levita, bekend van de musical Soldaat van Oranje en Anne, en John Ewbank bekend als tekstschrijver, componist van de liedjes van Marco Borsato, werkten al jaren aan deze musical die nu klaar is om geproduceerd te worden.

Exclusieve voorverkoop
Maak nu gebruik van de unieke mogelijkheid om als eerste de mooiste plaatsen te boeken voor deze geweldige nieuwe musical voor de periode April, Mei, Juni 2016 (tryouts in maart). Boek nu je ticket voor de landelijke kaartverkoop start op 9 november 2015!