Rick Prijs zal geen traan meer om je laten.

rick ik zal‘Ik zal geen traan meer om je laten’ …. is de nieuwe single van Rick Prijs Rick Prijs is al drie jaar actief in de muziekwereld. Hij heeft ondertussen al enkele singles uitgebracht en op 20 november jl. presenteerde hij z’n nieuwste nummer ‘Ik zal geen traan meer om je laten’. John Collee heeft de tekst geschreven en Arjan Venemann is verantwoordelijk voor de muziek.

 

Volgens Rick is dit de sound waar hij verder mee wil gaan. ‘Het is een mix tussen Jannes en Jaman. Ik kwam op YouTube een aantal leuke producties tegen die opgenomen waren bij de GMP studio van Gerto Heupink in Enschede. Ik nam contact op met Gerto en dat resulteerde in een mooie samenwerking. Hij begrijpt precies wat ik bedoel en we hebben voor volgend jaar ook al leuke plannen gemaakt’, vertelt de 24 jarige zanger uit het Drentse dorpje Elim.