Rick Melissen ‘Hoe jij het leven leeft’

rock melissen hoeRick Melissen geboren op 31 juli 1991 te Leiderdorp is al vanaf zijn jongere jaren bezig met muziek. Wat begon met het beluisteren van cd’s van verschillende artiesten, bleek al snel dat zijn voorkeur uitging naar het Nederlandse lied.
Van zingen op verjaardagen van vrienden kwam al snel het serieuzere werk. Na maanden van repeteren en kijken welke muziek echt bij hem paste, waagde Rick de stap om naar de organisatie toe te stappen dat een evenement organiseerde in zijn dorp. Na het optreden op dat evenement kreeg Rick vele positieve reacties en zelfs al een aantal aanvragen voor nieuwe optredens en toen wist hij het zeker, dit wil ik doen!
Het ging dat jaar erg snel met Rick, hij werd opgepakt door het lokale radiostation UnityNL. Dit radiostation boekte de zanger voor meerdere evenementen waar hij steeds uitblonk, dit bleef niet onopgemerkt en zo kwamen er steeds meer aanvragen voor zowel grotere als kleinere optredens binnen.
2015 is een jaar vol optredens en een drukke agenda, zo verschijnt elf november zijn nieuwe single ”Hoe jij het leven leeft” en worden er plannen gemaakt om in 2016 een promotour te maken .
”Muziek is het mooiste wat er is! De mensen een mooie avond geven is waar ik het voor doe.”, aldus Rick.