Rene Karst heeft bijzondere KERST-single uitgebracht!

rene karst stille wachtNieuwe kerstliedjes zijn er niet veel. Althans, elke zanger of zangeres komt in zijn of haar carrière wel uit met een kerstplaat wat de zoveelste variatie is op de kerst-evergreens die we al decennia horen en zingen. Rene Karst komt dit jaar met iets heel bijzonders. Probeer eens goed te luisteren naar deze nieuwe kerstsingle met een boodschap die iedereen aanspreekt. Zeker in deze tijd!

STILLE WACHT is een kerstnummer wat geïnspireerd is op de kerstvrede op kerstnacht tijdens de eerste wereldoorlog in 1914… Maar in 2015 is de boodschap nog steeds actueel. Een spraakmakende kerstplaat van bijzondere kwaliteit.

Karst brengt dit nummer al meer dan 15 jaar op het podium en heeft nu dan eindelijk het nummer opgenomen. Het is ooit ontstaan tijdens de ‘Kerst met Karst’ concerten die hij samen met meerdere muzikale familieleden altijd in Noord- en Oost Nederland bracht.  Kippenvel, ontroering en het echte kerstgevoel want ‘Oorlog is krankzinnigheid’! Laat je raken door muziek en tekst!