Puur Toeval komt met eerste single!

Puurtoeval vriendenPuur Toeval? Of misschien niet? Het is niet geheel toevallig dat Stijn en Dominique (de mannen van Puur Toeval) juist nu met hun eerste single komen. Dit Belgische duo timmert al enige tijd succesvol aan de weg, en nu slaan ze een nieuwe weg in.

Na menig avond in de tent volledig op zijn kop gezet te hebben, gaan ze nu een nieuw avontuur aan met hun nieuwste single “Vrienden voor het leven”. Een echte onvervalste meezinger, in een typisch feest jasje. Kosten nog moeite zijn gespaard om een top track te maken. Zo zijn er een aantal bekende Nederlandse zangers opgetrommeld om in het gezelligheidskoor mee te zingen. Helaas mogen we de namen van deze zangers niet vrijgeven, maar wellicht dat u na secuur luisteren wel wat namen op kunt noemen. Het kan haast geen toeval meer zijn: Puur Toeval komt naar u toe deze winter!